assessoria i posicionament SEO

assessoria i posicionament SEOFem assessoria i posicionament SEO i ho fem de manera que les planes siguin efectives tant per a les persones com pels cercadors.

Som bàsicament, per tant,  una empresa de publicitat.
Ens dediquem a promoure planes web perquè les trobin els cercadors.

Però del que fem s’en diu erròniament SEO: Search Engine Oriented, que vol dir que s’orientin les planes als cecadors, però en realitat el que s’ha de fer es just el contrari. S’han d’orientar a les persones. Si aquestes visiten la teva plana i els hi agrada, els cercadors també ho valoraràn.

Es tant senzil com això.

fotografia de casaments

 

 

 

 

I el que nosaltres fem comença per aquí. Mirem la teva plana i la estudiem. Mirem que s’hi pot millorar i que hi pots fer tu mateix per fer-la mes amigable, tant a persones com a cercadors.N’estudiem els continguts i t’ajudem a trobar les paraules clau a les que focalitzar esforços. T’ajudem a orientar els continguts perque interessin a aquelles persones a qui et dirigeixes. I t’ajudem a que la capsa on presentis aquests continguts sigui adecuada pels cercadors.
Fina aquí, en un primer contacte, només et diem que s’hi ha de fer.

En altres paraules:

assessoria i posicionament SEO

Aquest es el nostre servei bàsic d’assessoria i posicionament SEO. Et diem el nostre punt de vista de per on s’ha d’anart a partir d’ara. I per això cobrem, es clar. No treballem de franc. Però com que ens interessa fer clients no posem el llisto alt. El preu es únic per un primer informe general i es de 299 euros. Hem buscat un preu al que tothom pugui arribar-hi.

I si després d’això encara ens necesites, et pdorem seguir ajudant a fer-hi les reformes necessaries perquè tinguis tot l’èxit del món.

El món es a l’altre banda del teu router. Perquè no probes de fer-hi negocis?

T’interessa que et fem una auditoría bàsica de la teva web, et fem un breu informe per 299 euros.

Comencem?

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *